top of page

Designfilosofi

I PERFEKT HARMONI

Varje detalj är genomtänkt för att kunna smälta samman i både design och funktion för din utemiljö. Upptäck hur en terrassvärmare blir en eldstad som man samlas runt med vänner och familj för att utbyta historier och erfarenheter.

 

TOMMREs produkter kombinerar på ett elegant sätt både form, funktion och teknik. Inget är lämnat till slumpen. Genom utvalda, exklusiva material i kombination med smakfulla proportioner, hänger kollektionerna ihop och man får en röd tråd, så du kan skapa din oas i ditt hem.

Tommres produkter skall harmonisera likt vatten som rinner ut i havet

JORD LUFT ELD VATTEN

Vårt erbjudande är att tillgodose produkter som tål att stå ute i den fria luften och skyddar, som skapar en lek med eld och vatten, förvarar jorden och låter det växa. Allt för att skapa en harmoni för din utomhusmiljö med en minimalistisk nutida arkitektonisk känsla.

 

Vi vill att våra produkter skall passa både privata hem och publika platser. Alla detaljer och material är omsorgsfullt valda för att smälta in och skapa en helhet - en röd tråd.

SKANDINAVISKT

Ifrån Halländska västkusten kommer inspirationen. Eleganta, vackra, egenutvecklade produkter som håller och som åldras med skönhet som skapar en harmoni för din utemiljö.

Inspirationen av tommres produkter kommer från modern arkitektur och är gjorda för att smälta samman i lyxiga hem.
bottom of page